top of page
Zoeken
 • Cher

Next Gen Awards X Phatcamp Community Summit


Dinsdag, 28 mei, veranderde Het Sieraad in Amsterdam in een feestelijke ontmoetingsplaats waar we jonge professionals eerden voor hun bijdragen aan de creatieve festivalindustrie tijdens de Next Gen Awards X Phatcamp Community Summit. Dit evenement was bedoeld om de uitmuntende prestaties van opkomende talenten in de dynamische evenementen industrie te erkennen.Over de Next Gen Awards

Geboren uit de wens om jong talent te vieren, is de Next Gen Awards een initiatief van Phatcamp dat gewijd is aan het benadrukken van de prestaties van opkomende professionals in verschillende disciplines binnen de evenementenindustrie. Georganiseerd in samenwerking met eerstejaars studenten, heeft het programma tot doel hardwerkende individuen te eren die vroeg in hun carrière aanzienlijke vooruitgang boeken.

Hoogtepunten van het Evenement

Van 19:00 tot 00:00 werden de aanwezigen getrakteerd op een avond van vieren, netwerken en inspiratie. Het evenement bevatte toespraken en presentaties van de genomineerden, waarin zij hun prestaties presenteerden en uitlegden waarom zij uitblinken in hun respectieve vakgebieden. Drie gewaardeerde juryleden deelden hun verhalen en inzichten, en belichtten de genomineerde talenten:

 • Maartje Weijers - Medeoprichter, Table for Ten

 • Peter Roolvink - Brand Ambassador, Jägermeister

 • Angelo Bromet - Oprichter, Prospect Eleven & Talent Developer, Melkweg

Categorieën en Winnaars

Genomineerden werden erkend in vier categorieën: Carrière, Innovatie, Kunst & Muziek, en Evenementorganisatie. Hier zijn de winnaars en genomineerden per categorie:

Career

Deze categorie erkent jonge professionals die al vroeg in hun carrière aanzienlijke prestaties leveren. Het viert individuen die uitzonderlijke vaardigheden, toewijding en prestaties hebben getoond in hun respectieve rollen binnen de evenementenindustrie.

Winnaar: Carolina Ribeiro - Van stagiair bij Tomorrowland tot Junior Artist Agent bij Tomorrowland

Genomineerden:

 • Luuk Spel - Tour Manager/Videograaf, No Art/Anotr

 • Rosalie Visser - Booking Coördinator, Bullitt Agency

 • Danny van Susteren - Tour Manager voor Philou Louzolo & Artist Booker voor Niiomi, Szhongo, Gino Le Noir

 • Wietske Overdijk - Artist Booker bij Happy Feelings & Fotograaf & Filmmaker

 • Mario Garcia - Floor Manager bij De School & Hoofd & Label Manager bij Structured Collective & DJ

 • Sanne Hulsebosch - Junior Producer bij The Good Guyz

Arts & music Onder deze categorie zijn artiesten, performers en entertainers die unieke stijlen en benaderingen brengen in verschillende disciplines binnen de evenementen industrie genomineerd. Deze categorie eert individuen die het publiek betoveren met hun creativiteit, talent en bijdragen aan het verbeteren van de algehele evenement ervaring door middel van muziek, beeldende kunst of andere artistieke uitingen.


Winnaar: Tycho Prevos - House DJ, speelde bij Ploegedienst, Toffler & onderdeel van Trickpony


Genomineerden:

 • Tempest - Multi-genre DJ, Tunes with Tempest podcast

 • Rochelle Willemsen - Oprichter van Killthemwithyourcolor entertainment agency

 • Laura Meester - DJ, speelde bij Oranjebloessem, De Schietclub & Atelier

 • Arjen Lenz - DJ & Medeoprichter van De After Events

 • Milan Fernandes - DJ & Opkomende Producer


Event Organization

Evenementorganisatie erkent jonge evenementorganisatoren die unieke concepten produceren en de evenementenwereld innoveren. Deze categorie viert individuen die uitzonderlijke organisatorische vaardigheden, creativiteit en visie tonen in het plannen, coördineren en uitvoeren van succesvolle evenementen, en zo bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de industrie.

Winnaar: Jasmin Simao - "Embodied" Event Broadcaster, Slim Radio

Genomineerden:

 • Bas Elmers - Zomervloot & Binnenstad

 • Bart Mol - De After Events & Plur

 • Maxwell Anderson - Project.Netherlands, WeLit & Psygathering

Innovation De Innovatie-categorie erkent innovatieve concepten of ideeën die praktische toepassingen hebben binnen de evenementenindustrie. Het benadrukt baanbrekende benaderingen, technologieën of oplossingen die de grenzen van traditionele evenementplanning en -beheer verleggen en positieve veranderingen en vooruitgang in de industrie stimuleren.

Winnaar: The Time Table door Daan Klein Schiphorst - Instagram-pagina met tijdschema's van muziekevenementen in Amsterdam

Genomineerden:

 • PlantjeBandje door Tessa Hesseling - Milieuvriendelijke festivalarmband gemaakt van hennep

 • PaperCoin door Matthew Hankel - Biologisch afbreekbare festivalmunt gemaakt van gerecycled papier met bloemzaden
De Next Gen Awards X Phatcamp Community Summit was meer dan alleen een prijsuitreiking; het was een avond om te verbinden, vieren en inspireren. De aanwezigen verlieten het evenement gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en te schitteren in de industrie. Het succes van deze eerste editie belooft een mooie toekomst voor de Next Gen Awards, en we kijken ernaar uit om in de komende jaren meer jonge professionals te vieren.

Impact maken in samenwerking met Phatcamp

In samenwerking met Phatcamp ontwikkelen we programma's die jongeren en studenten in staat stellen hun kennis te verbreden, nieuwe ervaringen op te doen en hun talenten te ontwikkelen. Deze programma's maken een maatschappelijke impact, bieden een dieper begrip van de evenementen- en creatieve industrieën, en geven deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met professionals in het veld.

Blijf op de hoogte voor meer updates en sluit je aan bij ons om de jonge talenten te vieren die de toekomst van de evenementenindustrie vormgeven! We begeleiden de volgende generatie.

Samen met een gemotiveerde groep eerstejaars studenten organiseren we een liefdadigheidsevenement dat gericht is op het benadrukken van de maatschappelijke aspecten binnen de industrie en het benadrukken waarom deze cruciaal zijn binnen ons vakgebied.

0 opmerkingen

コメント


bottom of page